7 Mart 2014 Cuma

Oyun Günlüğü | The Game Diaries #1: inFamous: Second Son

Bir süredir aklımda olan yeni yazı serime bu dehşet oyun ve eşit derecede dehşet baş karakteri ile başlamak istiyorum. Aşağı yukarı yirmi senedir oyun oynayan ve oyun dünyasını yakından takip eden Vampirella'nın yazacağı nerdy şeyleri okumak istersen, doğru adrestesin.

3, 2, 1. 






21 Mart'ta çıkacak inFamous: Second Son, alternatif Seattle'da geçiyor ve Conduits/Bioterrorists denilen özel yetenekli insanlara ev sahipliği yapıyor. Graffiti'den, binaların tepesinde hoplayıp zıplamaktan ve görünüşe göre hava durumuna aldırmaksızın bere takmaktan hoşlanan 24 yaşındaki Delsin Rowe, serinin ilk iki oyununda (inFamous ve inFamous 2) olduğu gibi bizim tercihlerimize göre ya iyi ya da tam tersi kötü biri olacak ve amacına uygun olarak güçlerini kullanacak. 


Şu ana kadar bize gösterilenlerden yola çıkarak "neon" ve "duman", olarak iki temel kategoride toplayabileceğimiz özel gücü ile isterse insanların gözünde kahraman olabilir ya da kafalarını kızartabilir. Evet, gerçekten bu dediğimi yapabiliyor. (Asıl özelliğinin diğer conduit'lerin güçlerini çalmak olduğu belirtiliyor.) Bence, en ilgi çekici ve über-fantastik kullanım şekillerinden biri de binaların kenarlarındaki mazgallardan girip çatıdan çıkması. = )




Sucker Punch, gerçekten lanet hergelelerden oluşuyor. Oyun sadece birkaç kare fotoğrafıyla bile herkesi büyülemişken üzerine yeni bir gameplay videosunu izledik ve oynamak için sabırsızlanıyoruz. Üzerinde yıllarca çalıştıkları oyun ki yedi sene olduğu belirtiliyor, emeklerinin karşılığını verecek gibi duruyor.

*Meraklısı için yapımcının sitesi burada ve Avrupa'ya özel tv reklamı burada. Bu video ise bugün yayınlanan resmi live action spot'ı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...